boekboek

Boek: Hormonenhandboek 40+ Vrouw

(13 klantbeoordelingen)

24,99

Het hormonenhandboek voor de 40+ vrouw: het boek die iedere 40+ vrouw op haar nachtkastje wil hebben. Dit is dé handleiding om stralend, blij en lekker energiek door de (pre) menopauze te komen. 💃

Dit boek staat vol praktische handvatten voor het behoud van energie, een gezond brein en gewicht en informatie over anti-aging en libido. De recente inzichten, vele tips voor alles waar de overgang invloed op heeft. Met de medewerking van cardioloog Janneke Wittekoek en gynaecologe Ginny Chamorro. Dit boek moet bij elke vrouw vanaf een jaar of 39 in de kast staan!

Wil je alvast even kijken? Bekijk het inkijkexemplaar hier

In het hormonenhandboek voor 40+ vrouwen geeft Vivian je handvatten om al tijdens de perimenopauze (de fase voorafgaand aan de menopauze) je hormoonbalans te verbeteren, om je zo soepel mogelijk door deze periode heen te helpen. Vivian helpt vrouwen al jaren in hun zoektocht naar een vitale lifestyle en happy mind, en ze schreef al meerdere boeken over hormonen. In aanloop naar de menopauze ervaren vrouwen klachten als moodswings, opvliegers, slaapproblemen en vermoeidheid en verandering in libido. In Viv’s nieuwe hormonenhandboek leert ze je meer:

✔️ hoe behoud je beauty en energie
✔️ hoe werk je aan een gezond brein en gewicht
✔️ meer informatie over anti-aging en libido
✔️ met bijdragen en persoonlijke verhalen van vele deskundigen


Doe jezelf of een ander plezier met dit boek en krijg toegang tot online extra’s:

✔️ 8 favoriete hormoonrecepten voor 40+ vrouwen
✔️ een digitale symptomen checklist om te ontdekken wat er precies bij jou speelt
✔️ een gratis meditatie t.w.v. 29,95


Lezers over de boeken van Vivian:

“Na jaren van frustratie, voel ik me beter dan ooit!”
“Ik dans weer door het leven”
“Ik begrijp nu hoe mijn lichaam werkt”

13 beoordelingen voor Boek: Hormonenhandboek 40+ Vrouw

  1. Maaike (geverifieerde eigenaar)

    Prachtig boek - Het is met recht een handboek, erg veel aan gehad.

  2. Eveline (geverifieerde eigenaar)

    Zo puzzelstukjes op hun plek! - Heel fijn boek waarin zoveel herkenning ligt! Waarom wist ik dit allemaal niet eerder over mijn eigen lijf? Eigenlijk zou elke vrouw dit boek moeten krijgen als ze 35 wordt. Dit informatie moet veel meer de wereld!

  3. Petra (geverifieerde eigenaar)

    Heel goed en duidelijk beschreven! - Het boek heeft mij veel handvaten gegeven om weer mee verder te kunnen.

  4. Angeline (geverifieerde eigenaar)

    Geweldige boek echte aanrader! - Het boek is echt super! Heel erg leerzaam. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Veel tips en suggesties heb ik opgepakt en ik merk nu al resultaat heel erg blij mee!

  5. Pauline (geverifieerde eigenaar)

    Mooi en herkenbaar - Fijn om zoveel herkenbare dingen te lezen. De tips zijn handig toe te passen, ik vind het een zeer orettig boek om te lezen!

  6. G. (geverifieerde eigenaar)

    Leerzaam - De werking van hormonen is ingewikkeld proces, maar in dit boek is het goed en duidelijk uitgelegd en hierdoor goed ik het begrijp. De handvatten zijn goed toe te passen.

  7. G. (geverifieerde eigenaar)

    Leerzaam - De werking van hormonen is ingewikkeld proces, maar in dit boek is het goed en duidelijk uitgelegd en hierdoor goed ik het begrijp. De handvatten zijn goed toe te passen.

  8. P

    Goed boek! - Alles komt aan bod voor de 40+-ers!

  9. Diana

    Het boek dat iedere vrouw boven de 40 moet hebben! - Dit boek zou iedere vrouw moeten hebben! Helder en helpend boek. Dolblij mee!

  10. Rianne (geverifieerde eigenaar)

    Waardevolle aanvulling - Dit boek wil je hebben als je rond de 40 bent en merkt dat je lichaam langzaam verandert! Gun het jezelf, want Vivian geeft je in dit boek duidelijk uitleg over hoe onze hormonen werken, welke veranderingen er op ons afkomen, én geeft je alle tips om de beste versie van jezelf te worden. Twijfel niet, maar koop ‘m!

  11. José

    Een compleet handboek! Alles wat je moet weten - Een fijn compleet boek met duidelijke uitleg en tips die je gelijk kunt toepassen. Zoveel meer dan alleen voeding en bewegen dat maakt t plaatje compleet. Een “must read” voor iedere vrouw (en mannelijke partner) Ongeacht de leeftijd, want als we geluk hebben, ontkomen wij er niet aan….. en laat je partner maar even over je schouder meelezen!

  12. Janne

    Fantastisch! - Ben al op de helft! Hier ga ik heel veel aan hebben! Dankjewel!

  13. Karin

    Heel fijn en gestructureerd boek! - Ik heb er geen spijt van, duidelijke uitleg!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *